Studio one 3 problem activation

Discussion in 'Studio One' started by Drdelay, Nov 8, 2019.

  1. Drdelay

    Drdelay Newbie

    Joined:
    Nov 8, 2019
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    hello I have a problem trying to activate studio one 3, when I have already activated with the patch and used the keygen after all that when I open studio one asks me to enter another serial number just before opening the program has it happened to someone ? thank you
     
  2.  
  3. Olymoon

    Olymoon MODERATOR Staff Member

    Joined:
    Jan 31, 2012
    Messages:
    2,335
    Likes Received:
    1,302
  4. studiodiciassette

    studiodiciassette Ultrasonic

    Joined:
    May 25, 2013
    Messages:
    226
    Likes Received:
    36
    it happened to me too couple of weeks ago...
    you need to add this address to your hosts file or you're going in to a loop of failed attempts...

    registration.presonus.com

    i dont know why it starts happening after so long...
    never run an update or somethin' and i stay offline most of the time within that machine...
     
  5. PlzNo

    PlzNo Ultrasonic

    Joined:
    Jun 13, 2018
    Messages:
    79
    Likes Received:
    26
    I actually made a tool to avoid deactivations a while back.
     
Loading...
Similar Threads - Studio problem activation Forum Date
E-bass soundset for Studio one problem Studio One Oct 26, 2019
Omnisphere 2.6.2 problem with FL studio Software Oct 17, 2019
FL Studio 20 - Problem with Plugins(Could not be found) FL Studio Aug 28, 2019
Why does FL studio have so many problems?? FL Studio Jun 28, 2019
[SOLVED!!!] Studio One and Vielklang2 midi routing problem Studio One Jun 24, 2019
Loading...