What is this bug in Fab filter Pro L-2

Discussion in 'FL Studio' started by dydythug, Aug 31, 2020.

  1. dydythug

    dydythug Newbie

    Joined:
    Jun 4, 2018
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hi, anyone know wtf is this ?

    upload_2020-8-31_18-36-16.png

    thanks
     
  2.  
  3. No Avenger

    No Avenger Audiosexual

    Joined:
    Jul 19, 2017
    Messages:
    4,434
    Likes Received:
    3,114
    Location:
    Europe
    [​IMG]
     
  4. dydythug

    dydythug Newbie

    Joined:
    Jun 4, 2018
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hi, what release do you use ?

    Thanks.
     
  5. Kwissbeats

    Kwissbeats Audiosexual

    Joined:
    Mar 31, 2014
    Messages:
    1,374
    Likes Received:
    572
    nothing on the side chain input? any cpu overloads?
     
  6. No Avenger

    No Avenger Audiosexual

    Joined:
    Jul 19, 2017
    Messages:
    4,434
    Likes Received:
    3,114
    Location:
    Europe
    That was v2.03
     
  7. No Avenger

    No Avenger Audiosexual

    Joined:
    Jul 19, 2017
    Messages:
    4,434
    Likes Received:
    3,114
    Location:
    Europe
    With a limiting of 72dB (top right -72)?
     
  8. T3NR@

    [email protected] Kapellmeister

    Joined:
    Aug 4, 2017
    Messages:
    120
    Likes Received:
    74
    Try setting fabfilter to Bridged mode in Fl wrapper settings, I have GUI issues without it, maybe it will work for you aswell.
     
    • Interesting Interesting x 1
    • List
Loading...
Similar Threads - filter Forum Date
Bedroom Producers Blog (BPB) releases BPB Dirty Filter Software News Oct 14, 2020
No presets? FabFilter on MacOS Software Sep 7, 2020
I listed ever Filtertyp I found so far Software Aug 23, 2020
Fabfilter Total Bundle 440 USD transfer included Selling / Buying Aug 10, 2020
FabFilter Pro Q3: Opposite EQ Matching? Mixing and Mastering Aug 9, 2020
Loading...