Upgrade from PT9.0.0 (K'ed) to 9.0.6

Discussion in 'Pro Tools' started by kampana, Dec 30, 2013.

  1. kampana

    kampana Newbie

    Joined:
    Dec 23, 2013
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Hi,

    I have K'ed PT9.0.0 installed and want to upgrade to 9.0.6. I just downloaded the full K'ed Avid Pro Tools HD v.9.0.6 MacOSX | 7.77 GB. There's a 9.0.6 update included with this release, and I am wondering if upgrading would mess up my current working 9.0.0 version? Anyone have experience with this?
     
  2.  
  3. mercurysoto

    mercurysoto Audiosexual

    Joined:
    Nov 23, 2011
    Messages:
    1,258
    Likes Received:
    1,049
    Location:
    The bottom of the rabbit hole, next to Alice's
    To be honest, I have always seen this 9.0.6 release but never been able to download it. As far as I know, 9.0.4 was the last pseudo XVX release. If you get it to work and it turns to be stable, it'd mean a chance to run it in Lion. If you decide to take the leap, please report results.

    BTW, where did you get it?
     
  4. R.Park

    R.Park Newbie

    Joined:
    Dec 30, 2013
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Im really interested to know the results to.. Ive been looking for a way to use pro tools 9 again on my mac
     
  5. Guitarmaniac64

    Guitarmaniac64 Platinum Record

    Joined:
    Jun 5, 2011
    Messages:
    1,090
    Likes Received:
    182
    I have done it workin ok not that i have tried everything PT offers yet only the usual
    So it may have problems with some things you may not even need
     
  6. V.HLKST

    V.HLKST Newbie

    Joined:
    Dec 30, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hey there

    Does any crack of PT 9 runs on mountain lion? (I'm not asking for a link here heh, just to know if anyone succeeded here...)

    Nobody?
     
  7. karlarsch

    karlarsch Ultrasonic

    Joined:
    Feb 10, 2012
    Messages:
    70
    Likes Received:
    22
    No way, 9.04 was the last, working fine on SL.
    Karl
     
  8. Guitarmaniac64

    Guitarmaniac64 Platinum Record

    Joined:
    Jun 5, 2011
    Messages:
    1,090
    Likes Received:
    182
    Apparently i didnt have 9.0.6
    It was one of those pranks that some idiots have done by simply rename the update dmg file
    And i didnt notice it i simply just updated
    And since i hate to watch the startup count of the plugins which takes forever i usually go for a cup of coffe when i start PT so i never notice which version i have.
    But today i notice it is version 9.0.3 "so thank you so much for that 9.0.6 update whoever you are?"
    Anyway since someone have tried the REAL 9.0.6 and it didn´t work i am glad it wasn´t the real update
     
  9. wonder

    wonder Newbie

    Joined:
    Jan 26, 2014
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Location:
    So Cal
    FWIW,

    I had a working version of 9.0.3 on SL. I just bout a new computer with ML installed and installed my PT 9.0.3 K'd and it had an "X" through it. I installed the update to 9.0.6 that I could only get from the AVID website … and now it's asking for iLok. I actually didn't install the whole update but rather just that parts I needed .. skipping the PACE auth and iLok stuff.

    So now I'm looking for a 9.0.6 patch or crack to bypass iLok. Anyone know of anything?
     
  10. wonder

    wonder Newbie

    Joined:
    Jan 26, 2014
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Location:
    So Cal
    I know that legal version of 9.0.6 work on ML … interesting that no one has K'd it for ML.

    I guess I'm out of luck?!
     
  11. avalonvt

    avalonvt Newbie

    Joined:
    Feb 17, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    hi !
    if I buy pro tools original will the ilok let me use all my k'd plug ins?
    would it be a different story if i was using the latest mbox?

    taken for granted that there is no way to have a fully working pro tools k'd on a retina display macbook pro as it comes with ML native I was ready to pay for the original software but not ready to loose all those beautiful plugs! (the only way i got a pro tools 9 working is with the xvx emulation but too big latency to record with it!)

    thanks
     
  12. wonder

    wonder Newbie

    Joined:
    Jan 26, 2014
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Location:
    So Cal
    I'm at the "Challenge Response" stage when I open PT 9.0.6 and looking up and down for a Challenge Response Crack or Keygen. There's GOT to be something out there!
     
Loading...
Similar Threads - Upgrade (K'ed) Forum Date
Looking to upgrade interface Computer Hardware Sunday at 6:16 PM
Aberrant DSP releases SketchCassette II (Major Upgrade) Software News Nov 8, 2020
Should You Upgrade? Spitfire Audio's FREE BBC SO Discover TO CORE Software Reviews and Tutorials Aug 2, 2020
Kontakt Standalone won't work after Mojave upgrade Synthesizers Jul 12, 2020
Latency issues : need help for cheap pc upgrade PC Jul 8, 2020
Loading...