StudioRack empty plug-in list

Discussion in 'Pro Tools' started by LuaOle, Jun 9, 2019.

Tags:
  1. LuaOle

    LuaOle Noisemaker

    Joined:
    Feb 28, 2017
    Messages:
    19
    Likes Received:
    3
    Location:
    Knowhere
    Does anyone know a solution? It's like this in multiple DAWs.

    [​IMG]
    [​IMG]
     
    Last edited: Jun 10, 2019
  2.  
  3. Olymoon

    Olymoon MODERATOR Staff Member

    Joined:
    Jan 31, 2012
    Messages:
    3,437
    Likes Received:
    2,233
    Are you using ProTools?
     
  4. LuaOle

    LuaOle Noisemaker

    Joined:
    Feb 28, 2017
    Messages:
    19
    Likes Received:
    3
    Location:
    Knowhere
  5. Olymoon

    Olymoon MODERATOR Staff Member

    Joined:
    Jan 31, 2012
    Messages:
    3,437
    Likes Received:
    2,233
Loading...
Similar Threads - StudioRack empty plug Forum Date
Waves StudioRack Interface issue Software Sep 9, 2020
Waves 11 StudioRack wont install in Studio One? Software Jun 21, 2020
waves studiorack 11 no plugins list Cubase / Nuendo Jun 3, 2020
New: Waves Studiorack FREE! Software News May 27, 2020
Waves StudioRack Settings Sharing Vault (V10/11) Presets, Patches May 15, 2019
Loading...