studio one 4.15 on Osx mojave not registering VST

Discussion in 'Studio One' started by flowmika, Nov 14, 2019.

  1. flowmika

    flowmika Noisemaker

    Joined:
    Jul 16, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    5
    I have updated to OSX Mojave and now I find if I install a new plugin Studio one doesn't register the VST portion it will register the AU though, never encountered this before, before Studio one i disconnect from the net as I have always done, can anybody help this weird one please
     
  2.  
  3. Moonlight

    Moonlight Rock Star

    Joined:
    Jun 12, 2011
    Messages:
    1,571
    Likes Received:
    475
    Location:
    Earth
    Have you ran the Plugin Manger to re-scan Plugins ? If this doesn't help enable "scan plugins on start", once scanned you can disable it again
     
  4. flowmika

    flowmika Noisemaker

    Joined:
    Jul 16, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    5
    thanks thats the very first thing I tried , still doesnt scan vst though only AU
     
  5. Moonlight

    Moonlight Rock Star

    Joined:
    Jun 12, 2011
    Messages:
    1,571
    Likes Received:
    475
    Location:
    Earth
    you verified teh vst path in teh settings ?
     
  6. flowmika

    flowmika Noisemaker

    Joined:
    Jul 16, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    5
    everything verified all paths correct old vst registered before mojave upgrade still work, but still no joy
     
  7. flowmika

    flowmika Noisemaker

    Joined:
    Jul 16, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    5
    Just realised the VST3 plugin section of plugin scans perfectly fine, so its just VST2 that doesnt scan, all paths are correct as older vst2 do still load
     
Loading...
Similar Threads - studio mojave registering Forum Date
Question about content of Studio One 4.6 from sister site Studio One Yesterday at 6:05 PM
Presonus StudioOne 4.6.1 Studio One Wednesday at 10:09 PM
Studio One CPU crashing ! Studio One Sunday at 11:22 PM
Omnisphere loads on 2.3.2 software when i open a saved project in FL Studio 20 Software Jan 18, 2020
[FOR SALE] Image Line Account with FL Studio Producer Edition! Selling / Buying Jan 18, 2020
Loading...