Shortcuts not working properly - Pro Tools 12.5 AudioUtopia

Discussion in 'Pro Tools' started by CheerfulBee, Oct 11, 2018 at 10:39 AM.

  1. CheerfulBee

    CheerfulBee Newbie

    Joined:
    Sep 7, 2018
    Messages:
    5
    Likes Received:
    1
    Hello guys,

    I have a quite strange behaviour with Pro Tools 12.5 which I hope some of you might have an idea how to get rid of.
    All my shortcuts are totally different, than from what is shown inside the program. Take a look at the image as example:

    [​IMG]

    So it says Strg + = to switch to the Mix windwos, but actually I have to press Strg + "+"

    It seems that all shortcuts are way different than the original. Anyone else encountered this problem and found a way to solve it?

    Thanks for your help and time
     
  2.  
  3. CheerfulBee

    CheerfulBee Newbie

    Joined:
    Sep 7, 2018
    Messages:
    5
    Likes Received:
    1
    Ok, I think I just figured it out, being a problem with my German Keyboard setting... :)
     
  4. Aileron

    Aileron Platinum Record

    Joined:
    Jan 5, 2017
    Messages:
    200
    Likes Received:
    211
    Location:
    Liverpool, UK
    Ha ha, gutentag, yes that is exactly right (I'm on a Dutch PC and sometimes have to manually set it for US). :winker:
     
  5. R!ngo McGoogle

    R!ngo McGoogle Member

    Joined:
    Jun 29, 2017
    Messages:
    15
    Likes Received:
    8
    Hey that fixes it for me as well.
     
Loading...
Similar Threads - Shortcuts working properly Forum Date
really frustrating Edison shortcuts not working FL Studio Apr 1, 2016
Shortcuts: from Logic to Ableton DAW Nov 23, 2017
[FL 12.3] Did some shortcuts changed? FL Studio Aug 27, 2016
Logic Pro X Shortcuts for Producers Logic Jul 19, 2016
Switching to Logic Pro X from Ableton Live 9: shortcuts problem DAW Oct 13, 2015
Loading...