Roland Cloud TR 808 multi output not working

Discussion in 'Logic' started by Hades, May 12, 2018.

  1. Hades

    Hades Kapellmeister

    Joined:
    Jan 14, 2014
    Messages:
    114
    Likes Received:
    40
    Hi Guys
    I chose multioutput in Logic Pro X
    Then i expand in mixer all aux ..when i play the TR 808 no multi output :-(
    Do i have to assign the different instruments somwhere to an output or are they hardwired ?
    Any help welcome. TIA
     
  2.  
  3. baldman

    baldman Ultrasonic

    Joined:
    Sep 7, 2015
    Messages:
    54
    Likes Received:
    25
    On the TR-808 click "OPTION" then "Sub-Output..." Activate all the separate channels you want to use. Hope that helps.
     
    • Like Like x 1
    • Winner Winner x 1
    • Love it! Love it! x 1
    • List
  4. Hades

    Hades Kapellmeister

    Joined:
    Jan 14, 2014
    Messages:
    114
    Likes Received:
    40
    Thank you so much ! I overlooked that !
     
Loading...
Similar Threads - Roland Cloud multi Forum Date
Roland TR-606 Software Rhythm Composer in Roland Cloud Software News Oct 1, 2020
Roland Cloud Zenology Juno 106 Ext Released Today Samplers, Synthesizers Aug 5, 2020
Roland Cloud Manager problem Software Jun 15, 2020
Everyone's [BEEF] with Roland Cloud Software Feb 7, 2020
Roland Cloud R2R Windows Install Software Sep 15, 2019
Loading...