Rob Papen Blue-II - banks/patches no sound - SOLVED

Discussion in 'Software' started by Digitalix, Jan 12, 2019.

  1. Digitalix

    Digitalix Newbie

    Joined:
    Jan 14, 2014
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Location:
    Planet Earth
    Hi there,

    i have a problem with RP Blue-II (latest release on from sister site), near every bank seems bugged/corrupt, i get no sound from the patches, here and there is rarely a patch which works how it should. Often they sound like crackles if they have sound at all, sometimes it shows a signal at master, but gives no sound, mostly not even that.

    I've tried run the DAW as admin, did a reinstall, nothing helps. I'm complete lost, all other VST's, even the other RP plugins working perfectly.

    Any advice? Does the banks/patches working in your Blue-II?
     
  2.  
  3. virusg

    virusg Platinum Record

    Joined:
    Jan 4, 2012
    Messages:
    750
    Likes Received:
    261
    Location:
    near you
    disable arp, it the same problem on Predator ... :dunno:
     
  4. Digitalix

    Digitalix Newbie

    Joined:
    Jan 14, 2014
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Location:
    Planet Earth
    Thanks for the reply! I was not fast enough to delete the thread/change the title, cuz had to download something.
    No, it was my fault... aka user error:rofl:
    I thought i had the latest one, I swear i was sure i had, lol! But overlooked that there was a rev.2/fix for the x64.
    Everything works now! :wink:
     
Loading...
Similar Threads - Papen Blue banks Forum Date
Banks in Rob Papen Blue 2 Software Jul 7, 2014
(Robpapen.com) BLUE-II v1.0.1 Update Software News Nov 14, 2015
Rob Papen Updates BLUE-II with New Presets Software News Feb 6, 2015
Rob Papen Blue II Software Apr 8, 2014
New Analog Modelling Synth from Rob Papen Software News Jun 11, 2019
Loading...