R2R's keygen wont run, and I have no idea why [SOLVED]

Discussion in 'PC' started by RMorgan, May 24, 2017.

  1. Medrewb

    Medrewb Platinum Record

    Joined:
    Oct 11, 2014
    Messages:
    494
    Likes Received:
    200
    Glad Mr.Bean knows how to solve it :bleh::wink:
     
    • Like Like x 2
    • Funny Funny x 2
    • List
  2. Medrewb

    Medrewb Platinum Record

    Joined:
    Oct 11, 2014
    Messages:
    494
    Likes Received:
    200
    :mates:
     
  3. nicknolter

    nicknolter Newbie

    Joined:
    Jan 15, 2017
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    The same problem at last weeks.
    In my situation Windows defender that prevents the program from working.
    What should I do.
    Thank you
     
    Last edited: Nov 25, 2017
  4. quadcore64

    quadcore64 Audiosexual

    Joined:
    Jun 13, 2011
    Messages:
    1,344
    Likes Received:
    666
    If you have the means. One machine for everything else, one machine for work.
    It's always been my suggestion that any production computer not be connected to the net.
    This way you can disable and uninstall uneeded features and apps. Windows loads and runs a lot of junk
    even though you are not using it.

    Stripped and streamlined yields less if any problems.
     
    • Like Like x 1
    • Agree Agree x 1
    • List
  5. nicknolter

    nicknolter Newbie

    Joined:
    Jan 15, 2017
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    Yes this is really great idea. Thank you.
     
  6. loCurnus

    loCurnus Ultrasonic

    Joined:
    Oct 23, 2011
    Messages:
    91
    Likes Received:
    26
    Location:
    Smallville
    win10 has some detection and protection done for copying stuff and using keygens etc... if you do a keygen you need exe cruncher like .kkrunchy from farbrausch for packing... so signature is like false positive for virus...

    simple detection routine for copy protected stuff can be hacked by regedit in win10

    BUT

    every main win10 update will default a lot of your regedit hacks, cause its modular and onion update routine which means installed sysfiles (maybe modded) will be checked and replaced too.
    so first you have to do the reg hacks for win10 routines but careful its a very deep interruption your are doing to the os...
    and always backup your regedit first!
     
  7. nicknolter

    nicknolter Newbie

    Joined:
    Jan 15, 2017
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    Thank you very much, I still use win 8.1.

    I have found that when I start keygen.exe, firstly consent.exe start and than dllhost.exe + dllhost.exe start.

    I have found that consent.exe is useful but if I can clean its registry may be it can work.
    Do you have any suggestion ?

    Thank you.
     
    Last edited: Nov 26, 2017
  8. loCurnus

    loCurnus Ultrasonic

    Joined:
    Oct 23, 2011
    Messages:
    91
    Likes Received:
    26
    Location:
    Smallville
  9. nicknolter

    nicknolter Newbie

    Joined:
    Jan 15, 2017
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    Dear IoCurnus,
    Thank you so much for your detailed info.
    I have checked the program and information are so complex for me. Thank you for your suggestion and help.
     
    Last edited: Nov 26, 2017
  10. RAMAN 'THE' CREATOR

    RAMAN 'THE' CREATOR Newbie

    Joined:
    Aug 9, 2018
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    hlo guyz plz somebody help me actually i download addictive drum r2r and its setup is not working whenever i click on it it is showing that to add lines below your hosts file i did that as well but is still dont work and still showing same eror ....
     
  11. Blue

    Blue Audiosexual

    Joined:
    Sep 6, 2015
    Messages:
    1,807
    Likes Received:
    950
    Location:
    France
    Move first your host folder to your desktop.
    Then execute the "r2r against..." command file.That will crete a new host folder.
    After that install your plugin or software,it should work.
    Once you have finished to install your plugin you can delete the new host folder created by the "r2r..." command,and then move again your original host folder from the desktop to its appropriated (its original) place.
     
  12. RMorgan

    RMorgan Rock Star

    Joined:
    May 17, 2014
    Messages:
    621
    Likes Received:
    495
    Yep,this should work as a workaround.

    Most probably, some security software is preventing your hosts file to be modified...Antivirus, anti-malware, firewall, etc...

    For example, I use "Windows Firewall Control" to control the native windows firewall, and a "protect hosts file" option is activated by default on it.
     
  13. Iggy

    Iggy Rock Star

    Joined:
    Jun 21, 2011
    Messages:
    1,080
    Likes Received:
    426
    Get a Mac and run Wine (or KeyGen Runner, although that seems to have stopped working in Sierra). Never had a problem.
     
  14. Blue

    Blue Audiosexual

    Joined:
    Sep 6, 2015
    Messages:
    1,807
    Likes Received:
    950
    Location:
    France
    I did it with win 10 and it worked.
     
  15. TranceDream

    TranceDream Kapellmeister

    Joined:
    Dec 4, 2016
    Messages:
    146
    Likes Received:
    57
    hi there RMorgan . what did you delete? can you define?
     
  16. Valorouswon

    Valorouswon Noisemaker

    Joined:
    Feb 16, 2017
    Messages:
    135
    Likes Received:
    3
    this
     
  17. jhagen

    jhagen Producer

    Joined:
    Apr 9, 2013
    Messages:
    378
    Likes Received:
    115
    Try to reverse it and repack with a different name, it should work fine.
     
  18. demberto

    demberto Platinum Record

    Joined:
    Nov 27, 2018
    Messages:
    585
    Likes Received:
    198
    Simple solution: An R2R keygen is nothing but an NSIS packed .exe. Extract it with 7Zip/WinRAR etc. Inside the extracted $TEMP folder there are various files. Open the keygen.exe as admin and ur good to go. U can also copy the keygen music if you like.
     
  19. RMorgan

    RMorgan Rock Star

    Joined:
    May 17, 2014
    Messages:
    621
    Likes Received:
    495
    I just uninstalled a security addon that was required by my bank to be able to access their website from PC.

    If you don`t know what it means, you most probably don`t have it on your computer.
     
  20. Valorouswon

    Valorouswon Noisemaker

    Joined:
    Feb 16, 2017
    Messages:
    135
    Likes Received:
    3
    Ok so weird but I ran an older keygen for replika, it worked. Then I ran the newest keygen, worked. wtf. Now Im trying same for Battery but old keygens not working. I tried running direct out of winzip but still not working. its not being virus quarantined it just doesnt run. "cannot find required file"

    the keygen that's working is B4 2, I need a keygen with B4 3

    anyway to import license manually from my desktop to laptop??
     
    Last edited: Aug 10, 2020
Loading...
Similar Threads - R2R's keygen wont Forum Date
R2R's keygen wont run at the second access to the program PC Oct 11, 2019
Ymacco.AA2E trojan in R2R's latest releases? Software Sep 18, 2021
Working Arturia Win-Releases? (Besides R2R's Bundle?) PC Feb 6, 2021
R2R's Xmas Legacy VST work Software Dec 26, 2020
R2R's Avenger v1.5.5 (WIBU protected) Lounge Dec 9, 2020
Loading...