PT Won't play

Discussion in 'Pro Tools' started by Gino09, May 27, 2020.

  1. Gino09

    Gino09 Newbie

    Joined:
    Jan 23, 2019
    Messages:
    105
    Likes Received:
    1
    Greetings everyone,
    All of the sudden PT 10.3.9 won't play. I have the session open, hit the Play button, nothing. All I see after hitting the Play button is the Stop button turning blue for split second, and that is it.
    I was going through old sessions, opening and closing them trying to prioritize which music I need to finish first, it was working fine then it stopped.
     
  2.  
  3. Soul1975

    Soul1975 Producer

    Joined:
    May 13, 2015
    Messages:
    219
    Likes Received:
    93
    Location:
    Earth
    Check you playback engine in P.T as well as the one in the device manager.
    Sometimes,P.T will switch to a different card/asio for no reason.
     
  4. Gino09

    Gino09 Newbie

    Joined:
    Jan 23, 2019
    Messages:
    105
    Likes Received:
    1
    OK will try as soon as my Win behaves and starts seeing my 3rd hard drive, which has all my sessions files. Thank you sir, will keep you posted.
     
  5. Gino09

    Gino09 Newbie

    Joined:
    Jan 23, 2019
    Messages:
    105
    Likes Received:
    1
    Not sure what happened, but now it's working. Maybe a reboot cleared some glitches. By the way, I didn't see anything related under Device Manager?
     
  6. Soul1975

    Soul1975 Producer

    Joined:
    May 13, 2015
    Messages:
    219
    Likes Received:
    93
    Location:
    Earth
    Cool.
    P.T is constantly doing some weird things but i'm glad you got it back up and running.
    I said device manager but it's probably easier to sort out under hardware and sound but both can cause issues if you have multiple cards and/or asio drivers.
     
  7. Gino09

    Gino09 Newbie

    Joined:
    Jan 23, 2019
    Messages:
    105
    Likes Received:
    1
    I see. I migrating slowly out of PT for good. Studio 4 is fine and I like it so far. Thank you.
     
Loading...
Loading...