Omnisphere 2.5 GUI Not Displaying

Discussion in 'Software' started by Jomar Robles Torres, Sep 3, 2018.

  1. Jomar Robles Torres

    Jomar Robles Torres Newbie

    Joined:
    Sep 3, 2018
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    The Omnisphere 2.5 Display is not showing up .
    Win 7 64 Bit
    Fl Studio 20 64 Bit
     

    Attached Files:

  2.  
  3. Daskeladden

    Daskeladden Platinum Record

    Joined:
    Jan 7, 2018
    Messages:
    406
    Likes Received:
    160
    it's a standard answer but have you tried to delete the zmap.index file in:
    STEAM\Omnisphere\Soundsources\Factory\Core Library
    then refresh the library in Omnisphere
     
  4. Jomar Robles Torres

    Jomar Robles Torres Newbie

    Joined:
    Sep 3, 2018
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Nope, doesn’t work. Seems is something different.
     
  5. Daskeladden

    Daskeladden Platinum Record

    Joined:
    Jan 7, 2018
    Messages:
    406
    Likes Received:
    160
    [​IMG]

    you have all the updates?
     
  6. noize2sound

    noize2sound Kapellmeister

    Joined:
    Mar 23, 2018
    Messages:
    125
    Likes Received:
    46
    Location:
    Spokane
    You have back up ? Whenever I do big updates like KOntakt, DAW or Omnisphere I prefer to back up.
     
  7. Daskeladden

    Daskeladden Platinum Record

    Joined:
    Jan 7, 2018
    Messages:
    406
    Likes Received:
    160
    do you mean a clone? Or just keeping the old updates file so you can reinstall them? A recovery usually doesn't work.....I'm just curious what you mean with backup
     
  8. SillySausage

    SillySausage Producer

    Joined:
    Jul 7, 2012
    Messages:
    2,577
    Likes Received:
    113
    Location:
    where ever

    click utility link and rescan for resources / presets, make sure omni is searching for correct paths, was everything installed into default locations?
     
  9. Jomar Robles Torres

    Jomar Robles Torres Newbie

    Joined:
    Sep 3, 2018
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Yes
     
  10. Daskeladden

    Daskeladden Platinum Record

    Joined:
    Jan 7, 2018
    Messages:
    406
    Likes Received:
    160
    before I can assist you more try it in another DAW and see if it's the the same problem there, for example Studio One. Have to know if it's a FL Studio issue or a Omnisphere issue.
     
  11. Jomar Robles Torres

    Jomar Robles Torres Newbie

    Joined:
    Sep 3, 2018
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
     
  12. SillySausage

    SillySausage Producer

    Joined:
    Jul 7, 2012
    Messages:
    2,577
    Likes Received:
    113
    Location:
    where ever
    do you have more than 1 omni app listed in FL?

    2.5 is working ok for me and displaying presets in FL
     
  13. Daskeladden

    Daskeladden Platinum Record

    Joined:
    Jan 7, 2018
    Messages:
    406
    Likes Received:
    160
    So the same thing happens when you open the standalone (Omnisphere.exe) too?

    And have you tried different magnify settings in the plugin?:
    [​IMG]
     
    Last edited: Sep 3, 2018
  14. Jomar Robles Torres

    Jomar Robles Torres Newbie

    Joined:
    Sep 3, 2018
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Tried that and didn’t work neither.
     
  15. Jomar Robles Torres

    Jomar Robles Torres Newbie

    Joined:
    Sep 3, 2018
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Just one dll
     
  16. Daskeladden

    Daskeladden Platinum Record

    Joined:
    Jan 7, 2018
    Messages:
    406
    Likes Received:
    160
    what is that new picture you posted with the challenge code?
     
  17. Jomar Robles Torres

    Jomar Robles Torres Newbie

    Joined:
    Sep 3, 2018
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Is what i saw then i just installed the dll and i was about to patch it so even in the challenge code doesn’t show any fonts etc.
     
  18. Jon Alexandre

    Jon Alexandre Newbie

    Joined:
    Jul 18, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    im having the same problem and i bought omnisphere
     

    Attached Files:

  19. Jomar Robles Torres

    Jomar Robles Torres Newbie

    Joined:
    Sep 3, 2018
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Well send them a message and they will help you. Let me know it you get it fixed.
     
  20. papatd

    papatd Newbie

    Joined:
    Dec 2, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Location:
    France
    Hello !
    Just installed omnisphere 2.5 and same issue here...
    Any news about the way to fix it please ?
     
  21. Recoil

    Recoil Audiosexual

    Joined:
    Nov 9, 2017
    Messages:
    592
    Likes Received:
    673
    Win 7 x64 works flawlessly, I don't see a problem :dunno:
     
Loading...
Similar Threads - Omnisphere Displaying Forum Date
Help with updating to Omnisphere v.2.5 Software Today at 3:37 PM
Daw not properly registering Omnisphere Software Mar 7, 2019
Daw not registering omnisphere Software Mar 6, 2019
[MAC] Upgrade Omnisphere 2.0.3d to a version that enables 3rd Party Soundbanks Software Mar 4, 2019
Help With Omnisphere2 Crack Software Mar 2, 2019
Loading...