MeldaProduction MDrummer License Issue in S1

Discussion in 'Studio One' started by Lao, Oct 16, 2014.

  1. Lao

    Lao Newbie

    Joined:
    Feb 17, 2014
    Messages:
    83
    Likes Received:
    1
    Hello guys

    Today i`ve installed 2 times MeldaProduction MDrummer Large 5 + the update 5.1 in S1 but it dont work. I always get a license message after restart MDrummer . I`ve read all the infos and I had followed every step in the discription. After drag the license in the window box I get a message that the license is ok. But when I restart MDrummer I always get this message Window. Did I missed something?

    Thx for your help.

    Lao

    DMDrummer License.PNG

    License Ok.PNG
     
  2.  
  3. SillySausage

    SillySausage Producer

    Joined:
    Jul 7, 2012
    Messages:
    2,587
    Likes Received:
    124
    Location:
    where ever
    I'm currently downloading for testing purposes, but is your S1 connected to the internet?
     
  4. ArticStorm

    ArticStorm Moderator

    Joined:
    Jun 7, 2011
    Messages:
    3,960
    Likes Received:
    1,277
    Location:
    AudioSexPro
    you tried to run S1 in admin mode? (hope you are on windows)
    if i remember right you have to patch first and then drag in the license.

    or do we talk about a legit copy here?
     
  5. Lao

    Lao Newbie

    Joined:
    Feb 17, 2014
    Messages:
    83
    Likes Received:
    1
    S1 is blocked by my firewall...my system is windows , 64 bit, and I run and pactched the 64 bit version in my vst plug folder. The patched was secusfull.
     
  6. transporter1333

    transporter1333 Member

    Joined:
    Oct 27, 2013
    Messages:
    242
    Likes Received:
    13
    Location:
    Brazil
    Toontrack EZDrummer 2 or XLN Addictive Drums 2
    Thats it.
    :wink: :wink:
     
  7. SillySausage

    SillySausage Producer

    Joined:
    Jul 7, 2012
    Messages:
    2,587
    Likes Received:
    124
    Location:
    where ever
    will install once finished downloading, S1 user here with win7 64bit

    and will let you know if I get similar issues
     
  8. SillySausage

    SillySausage Producer

    Joined:
    Jul 7, 2012
    Messages:
    2,587
    Likes Received:
    124
    Location:
    where ever
    downloaded / installed / standalone is working fine / vsti - nope not working in S1 accepts license file, but when restarting requests license file

    also tried it in flstudio, same thing :snuffy:

    if anyone else has managed to get the vsti to work can they confirm?
     
Loading...
Similar Threads - MeldaProduction MDrummer License Forum Date
Meldaproduction MDrummer Large and packs installation Software Nov 9, 2019
MeldaProduction MDrummer Update to 6.03 (15 feb 2016) Software News Feb 17, 2016
Meldaproduction Software Apr 16, 2020
MeldaProduction 14.04 Complete not authorising Software Mar 29, 2020
R2R meldaproduction trojan Generik.JQOQAN Software Mar 14, 2020
Loading...