Maschine quickload and cracked Kontakt

Discussion in 'Maschine' started by Tom11111, Apr 16, 2018.

  1. Tom11111

    Tom11111 Newbie

    Joined:
    Mar 31, 2018
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    I'm using legit version of Maschine and a cracked version of kontakt, using a mixture of legit and cracked libraries and they load fine when I open cracked kontakt manually

    If I go to ' all instruments' in Maschine and try to quickload one of these sounds, I get a message saying 'could not be loaded' is it possible to get quickload to work with a cracked kontakt
     
  2.  
  3. calico84

    calico84 Newbie

    Joined:
    Mar 30, 2015
    Messages:
    8
    Likes Received:
    2
    Having the same issue in Kontakt inside of Maschine plugin 'could not be loaded'
     
  4. Realpix

    Realpix Newbie

    Joined:
    Sep 26, 2018
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hello, i am having the exact same issue with Kontakt in Maschine 2.

    I can load Kontakt plugin in Maschine, and then load a library, but it's impossible to quickload any library of Kontakt from my Maschine mk3. It says "XXXX could not be loaded" (XXX is the Kontakt library name).
    Anyone could help me ?
     
  5. TonyG

    TonyG Guest

    It is always helpful to provide us with your Operating System, DAW, and versions of VST's along with the specific libraries that cant be loaded. I can tell you that I can load libraries from Kontakt 5.8.1 onto Maschine 2.7.8 (Windows 7 and 10)
     
    Last edited by a moderator: Sep 26, 2018
  6. Realpix

    Realpix Newbie

    Joined:
    Sep 26, 2018
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hello,

    Yes of course, my apologies for this quick question without explanation.

    I am the happy owner of a new Maschine MK3 for a week now.
    I am using Windows 10, and i first installed Maschine 2 Bundle first with my serial number. I have a complete collection of cracked Kontakt libraries, which I installed on a cracked version of Kontakt (5.8.1 Symlink).

    On the first official installation of Maschine, I had this quickload loading error from the browser view. When I load the VST Kontakt independantly in Maschine, I do not have this problem, everything loads fine. It's only by quickload that I have the error "XXX could not be loaded".
    I then completely uninstalled the official version of Maschine (all the files, as well as the references in the windows registry), to install a cracked version (2.7.2). And I have exactly the same concern ..

    Do you have an idea of the problem related to the Quickload?
     
  7. E.C.R

    E.C.R Platinum Record

    Joined:
    Aug 28, 2014
    Messages:
    364
    Likes Received:
    179
    try unclick "always use latest version of NI instruments" button in vst preferences s ts not ticked
     
  8. E.C.R

    E.C.R Platinum Record

    Joined:
    Aug 28, 2014
    Messages:
    364
    Likes Received:
    179
    try unclick "always use latest version of NI instruments" button in vst preferences s ts not ticked
     
  9. Bump

    Bump Member

    Joined:
    Aug 26, 2011
    Messages:
    342
    Likes Received:
    19
    I'm using Kontakt 6 portable...I can't even get the instruments to show in the Maschine browser. Is it even possible??
     
  10. j.cnnr

    j.cnnr Member

    Joined:
    Nov 5, 2015
    Messages:
    32
    Likes Received:
    18
    I think i have the same problem....... when I try to load any instrument that opens with Kontakt from Maschine Browser, the message "could not open" appears
    If i open manually Kontakt in a new group, then i can load all the instruments i want, but i can't if i try from the Maschine browser.
    tried everything, reinstall kontakt, rescan routes, but this not solved my problem ... it only happens when i try to open an instrument that requires kontakt, those that need Reaktor are loaded without problem from Maschine Browser, so i discard that it is something related to Maschine activation.
    someone who has had the same problem and can help me?
     
  11. phoberus

    phoberus Noisemaker

    Joined:
    Feb 11, 2019
    Messages:
    15
    Likes Received:
    3
    Has anyone found out a solution in the meantime?
    I have the same problem.

    Win 10 64-bit
    Maschine 2.65 standalone and also in Cockos Reaper
    Kontakt 6.0.4 portable
     
  12. johnw

    johnw Newbie

    Joined:
    Feb 11, 2012
    Messages:
    35
    Likes Received:
    1
    Kontakt 6.02 portable on windows desktop from there I copy vst file in vst folders , rename this in Kontakt 6 . I have also installed Kontakt 5 from R2R , and Komplete Kontrol and Maschine 2.7.10 (cracked version) see and load this without any problem from keyboard browser (I have Komplete Kontrol MK2 61).

    |Hope this help ...
     
  13. phoberus

    phoberus Noisemaker

    Joined:
    Feb 11, 2019
    Messages:
    15
    Likes Received:
    3
    thanks, i sent you a pm
     
Loading...
Similar Threads - Maschine quickload cracked Forum Date
Maschine quickload and cracked Kontakt Kontakt Apr 16, 2018
Kontakt 6 Portable & Maschine Quickload?? Samplers Nov 6, 2018
To new extensions for the current cracked maschine 2 version? Maschine Thursday at 9:52 AM
Kontakt Player Libraries and Maschine Browser ??? Kontakt Feb 21, 2019
Maschine Mk1 No Software Install Process Maschine Feb 12, 2019
Loading...