Maschine 2 and Arturia V 6.01

Discussion in 'Maschine' started by Noprays, Jun 28, 2018.

  1. Noprays

    Noprays Newbie

    Joined:
    Jun 12, 2018
    Messages:
    12
    Likes Received:
    1
    Hello
    I can't load any Arturia instrument in Maschine 2. I just get the " x instrument could not be loaded" even I can see the icon.
    Any clue?
    Thanks in advance..
     
  2.  
  3. mcclaine

    mcclaine Ultrasonic

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    67
    Likes Received:
    21
    Open Maschine in standalone version, go to preferences, go to Plugins, click Locations and check if you have added the plugins directory.
     
  4. Noprays

    Noprays Newbie

    Joined:
    Jun 12, 2018
    Messages:
    12
    Likes Received:
    1
    Thanks, solved!
     
Loading...
Similar Threads - Maschine Arturia Forum Date
I just want to use maschine's original own expansions. Maschine Sep 8, 2018
Free Maschine Templates and Projects Downloads. Maschine Sep 1, 2018
Maschine User Banks Maschine Aug 22, 2018
Akai MPC 2 DAW now supports 3 party controllers (Maschine, Push, Launchpad) DAW Aug 19, 2018
Maschine 1 factory library Maschine Jul 20, 2018
Loading...