Mac Studio One 3 / 4 OS?

Discussion in 'DAW' started by Retrolize77, Dec 8, 2018.

  1. Retrolize77

    Retrolize77 Audiosexual

    Joined:
    Nov 20, 2017
    Messages:
    899
    Likes Received:
    672
    Location:
    Germany
    Hi, i need help on a special topic:
    I got my macbook repaired, now blank with Yosemite OS. Its a 2011 Macbook Pro 15#, and i want to use Studio One 3 or 4, want to use plugins like u-he zebra 2, NI Reaktor, Fabfilter plugins.
    Should i update to el capitan, or sierra?
    Can someone clear this up for me, i really want to get back to work on my little music stuff !? Thx in advance
     
  2.  
  3. huschiwuschi

    huschiwuschi Platinum Record

    Joined:
    Jun 12, 2011
    Messages:
    1,149
    Likes Received:
    292
    Location:
    Earth
  4. huschiwuschi

    huschiwuschi Platinum Record

    Joined:
    Jun 12, 2011
    Messages:
    1,149
    Likes Received:
    292
    Location:
    Earth
  5. Retrolize77

    Retrolize77 Audiosexual

    Joined:
    Nov 20, 2017
    Messages:
    899
    Likes Received:
    672
    Location:
    Germany
    ...
     
    Last edited: Dec 11, 2018
Loading...
Similar Threads - Studio Forum Date
Legit Studio One 4 and Pirate Plugins/VSTs Studio One Yesterday at 9:10 PM
Studio One X 4.5 Studio One Saturday at 4:03 PM
FL studio plugins missing FL Studio Friday at 6:28 PM
Studio One 4.5 for Windows Studio One Friday at 7:53 AM
Studio one pro 4.5 Plugin scanner problem Studio One Friday at 7:07 AM
Loading...