Kontakt 5.8 problem..

Discussion in 'Software' started by lord_garrick, Dec 4, 2018.

  1. lord_garrick

    lord_garrick Newbie

    Joined:
    Mar 31, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    1
    Hello there,

    Currently having a problem with Kontakt 5.8 that I downloaded. Seems to have installed ok, but whenever I add a library with the standalone 5.6, nothing happens... then when I open 5.8 it doesn't appear in the library, however I noticed it is showing in the 'database' section. Really confusing me because it's the same torrents I used on my own mac pro and they work fine. but, I install them on this iMac 2015 with same OS and it doesn't work at all.

    Does any one have any ideas what could be causing this?

    Cheers,
     
  2.  
  3. belalugosi

    belalugosi Ultrasonic

    Joined:
    Jun 6, 2011
    Messages:
    116
    Likes Received:
    36
    Check if you have admin rights in /Library/Application Support/Native Instruments/-> Service Center <- folder
     
    • Interesting Interesting x 1
    • List
  4. lord_garrick

    lord_garrick Newbie

    Joined:
    Mar 31, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    1
    Hey man,

    I've tried this... Then went to re-add library again and it says 'it already exists', and doesn't actually add it. Thanks for the suggestion!
     
Loading...
Similar Threads - Kontakt problem Forum Date
Kontakt problem Kontakt Mar 24, 2019
problems withkontakt add library Software Mar 4, 2019
Kontakt 6 portable library adding problems Kontakt Feb 6, 2019
Problem adding libraries in Kontakt Kontakt Dec 3, 2018
Kontakt quick load problem Kontakt Nov 19, 2018
Loading...