IK Multimedia plugins (Amplitube, Modo Bass..) losing registration

Discussion in 'Software' started by jayboogie, May 23, 2020.

  1. jayboogie

    jayboogie Newbie

    Joined:
    May 23, 2020
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    hello everyone,

    This started to happen lately and randomly. All IK Multimedia plugins don´t register or became unregistered. I´ve tried uninstalling and reinstalling them all a bunch of times, applying the cracks, registering, blocking access to all of them to any Internet access but every time I get the same ´this product is on trial..yada yada´ message. Any ideas on what I could do to fix it?

    Btw I´m on Mojave.
     
  2.  
  3. Jim Bob

    Jim Bob Noisemaker

    Joined:
    Jul 14, 2015
    Messages:
    50
    Likes Received:
    6
    Just checked mine on Mojave and all work fine. I kept clicking the lock and re-doing the auth until it took.
    I've never found re- installing to be the answer.
     
  4. Qrchack

    Qrchack Platinum Record

    Joined:
    Dec 15, 2015
    Messages:
    559
    Likes Received:
    215
    You don't even need to block any Internet access, except for the Authorization Manager. You need to be offline for the offline registration option to be shown. Apart from that, any change you make from the Custom Shops (like claiming giveaways or purchasing something) changes your registration, so you need to register again after that. No other issues for several years on both Mac and PC here.
     
  5. ram8481

    ram8481 Newbie

    Joined:
    May 13, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I THINK THE ANTIVIRUS CAUSES THIS PROBLEM, IT REMOVES THE REGISTER KEY or the DAW must be blocked in the firewall
     
  6. jayboogie

    jayboogie Newbie

    Joined:
    May 23, 2020
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    MacOS user here. But maybe that´s a thing, I have Malware Bytes running in the background. I will test and see.

    Btw, it´s not only IK products that lose registration - I´ve found a couple more which are back to demo mode. If it´s not Malware Bytes´ issue, then maybe it´s a Reaper thing?
     
  7. No Avenger

    No Avenger Audiosexual

    Joined:
    Jul 19, 2017
    Messages:
    3,842
    Likes Received:
    2,675
    Location:
    Europe
    :woot: :trashing: :rofl:

    Seriously, working fine with Reaper on Win, maybe it's a Mac thing? :winker:
     
Loading...
Similar Threads - Multimedia plugins (Amplitube Forum Date
Need Help with "IK Multimedia SampleTank 4 MAX Sound Content v1.5.0 HYBRID-R2R" Software Mar 28, 2020
IK Multimedia Black 76 for FREE Software News Dec 11, 2019
Best online multimedia porfolio portal for presenting your work Lounge Nov 22, 2019
IK Multimedia B-3X 1.1.0 UpDate Software News Oct 31, 2019
IK MultiMédia Organ B3-X Software News Sep 28, 2019
Loading...