How to record external device into Studio One via input ADAT ? Solved.

Discussion in 'Studio One' started by Millenium, Jan 29, 2020.

  1. Millenium

    Millenium Producer

    Joined:
    Jul 14, 2011
    Messages:
    363
    Likes Received:
    128
    Location:
    France
    Hello,

    Switching recently from Protools to Studio One 4.

    Does anyone know how to record external devices into an audio track in Studio One

    via the ADAT input of an audio interface ?

    When I play my synth (e.g. Motif 8) I hear the sound into Studio One on an instrument track , can

    record a midi part as well but can't find a way to transform my midi part in an audio track as VST

    instruments .

    Thanks in advance !

    Edit: solved .
     
    Last edited: Jan 29, 2020
  2.  
  3. Millenium

    Millenium Producer

    Joined:
    Jul 14, 2011
    Messages:
    363
    Likes Received:
    128
    Location:
    France
    Because Studio One 4.6 can't transform midi part of a track from external device connected in ADAT input in audio track as for VST.
     
    Last edited: Jan 30, 2020
  4. Millenium

    Millenium Producer

    Joined:
    Jul 14, 2011
    Messages:
    363
    Likes Received:
    128
    Location:
    France
    Who knows, maybe one day ?
     
Loading...
Similar Threads - record external device Forum Date
External Sampler + FL Studio 10XXL recording on time FL Studio Mar 25, 2015
external field recorders and mixers Soundgear Jul 28, 2013
Looking for a DJ to record scratches on my Boom Bap beats DJ Jan 11, 2022
Screen Recorder Software Jan 1, 2022
As a recording, mixing, and mastering engineer, I consider high-end "audiophile" systems to be? Mixing and Mastering Dec 15, 2021
Loading...