Help with an issue I 'm having with some plugins

Discussion in 'PC' started by jennyblack, May 5, 2018.

  1. jennyblack

    jennyblack Ultrasonic

    Joined:
    Nov 24, 2013
    Messages:
    73
    Likes Received:
    35
    Hey guys, hope you can help me.

    Recently I tried to use the free kx77 se polymod vst synth in my windows 8.1 machine. It simply doesn't load. I've installed the required vc redistributable packages (2015). Same issue in another Windows 7 machine. However, It loads without problems in a windows 10 machine that I don't use for audio. I've had this similar issue before with another free vst (Extend of the Jam Digits) that requires the same vc redistributable package. I've changed my uac settings, uninstalled and reinstalled the vc package, changed my folder permissions. What could it be? Has anyone had a similar issue that could give me some light on this? My daws: Ableton live lite, Podium Free, Tracktion Free, vsthost. Thanx in advance.
     
    Last edited: May 5, 2018
  2.  
  3. jennyblack

    jennyblack Ultrasonic

    Joined:
    Nov 24, 2013
    Messages:
    73
    Likes Received:
    35
    Just to add that I've tried to load both the 64 and the 32 bit versions.
     
Loading...
Similar Threads - Help issue having Forum Date
Attn: I need help - Got a MAC loading PA authorization license issue Mac / Hackintosh Mar 31, 2018
Diva(4.0) issue, (Win7, FLs 12.4.2) Help? Software Jun 11, 2017
Major midi record and volume issues in Reaper!Help! Reaper Nov 13, 2016
REAPER Routing Issues. Please help. Reaper Nov 8, 2016
LiquidSonics plugins installation issue! need help.. Software Jun 21, 2016
Loading...