DP11 and Superior Drummer 2

Discussion in 'DAW' started by Joe Crisp, Aug 27, 2021.

  1. Joe Crisp

    Joe Crisp Platinum Record

    Joined:
    Nov 26, 2019
    Messages:
    332
    Likes Received:
    165
    Location:
    State of Euphoria
    Does anyone know how to get sd2 working in DP11?....I haven't had any luck
     
  2.  
  3. quadcore64

    quadcore64 Audiosexual

    Joined:
    Jun 13, 2011
    Messages:
    1,571
    Likes Received:
    845
    Are you running in Windows 7/10? Of so, DP is hit & miss with VST2/VST3.
    Have you checked that your VST folder(s) are listed in preferences?
    Was SD2 successfully scanned?
     
  4. Xupito

    Xupito Audiosexual

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    6,029
    Likes Received:
    3,274
    Location:
    Europe
    @quadcore64 is right. You'd need to give more details to allow others to help you. Pretty much what he asked.
     
  5. Joe Crisp

    Joe Crisp Platinum Record

    Joined:
    Nov 26, 2019
    Messages:
    332
    Likes Received:
    165
    Location:
    State of Euphoria
    Win 10, and yes, I did add the folder to the list to scan, it finds superior 3 just fine, but all my good libraries only work with sd2
     
  6. quadcore64

    quadcore64 Audiosexual

    Joined:
    Jun 13, 2011
    Messages:
    1,571
    Likes Received:
    845
    The SD2 libraries work in SD3 with the updates applied. The ED/ED2 libraries also work in SD3 with the updates applied to the older ones.

    Have found that the complete factory library for SD3 is more than enough for most situations.
     
Loading...
Loading...