Can you 'slide' audio inside it's object container ( manually)?

Discussion in 'Samplitude' started by filtersweep, Dec 10, 2017.

  1. filtersweep

    filtersweep Platinum Record

    Joined:
    Mar 15, 2014
    Messages:
    741
    Likes Received:
    220
    a simple one today : )
    you can do this in studio one, reaper etc. you hold down shortcut and you can slide the wave about to adjust timiing etc...
    thx
     
  2.  
  3. WHMedia

    WHMedia Member

    Joined:
    Dec 21, 2016
    Messages:
    35
    Likes Received:
    10
    Location:
    parts unknown
    double click the object. look on the side. select time/pitch. use stretch knob, or select elastic audio which will open another window to stretch and move things around.
     
  4. filtersweep

    filtersweep Platinum Record

    Joined:
    Mar 15, 2014
    Messages:
    741
    Likes Received:
    220
    i forgot to mention i found the answer to what i want.
    you simply hold down alt and you can 'slip' edit...
    all you need to do is hold down ALT key and drag.
    perfect.
     
Loading...
Similar Threads - 'slide' audio inside Forum Date
With a little help from audiosex... Work in Process Yesterday at 6:21 PM
Baby Audio NY comp, Pulsar Smasher, W.A Vocal Splitter free until July 19 Software News Yesterday at 10:58 AM
Good site for Audio News humor Friday at 3:51 PM
hi all, I've summed up the courage to put some ideas out for audiosex members Work in Process Friday at 9:39 AM
Artifacts Audio Problems on Logic Software Wednesday at 9:42 PM
Loading...