Can you 'slide' audio inside it's object container ( manually)?

Discussion in 'Samplitude' started by filtersweep, Dec 10, 2017.

  1. filtersweep

    filtersweep Platinum Record

    Joined:
    Mar 15, 2014
    Messages:
    749
    Likes Received:
    226
    a simple one today : )
    you can do this in studio one, reaper etc. you hold down shortcut and you can slide the wave about to adjust timiing etc...
    thx
     
  2.  
  3. WHMedia

    WHMedia Member

    Joined:
    Dec 21, 2016
    Messages:
    36
    Likes Received:
    11
    Location:
    parts unknown
    double click the object. look on the side. select time/pitch. use stretch knob, or select elastic audio which will open another window to stretch and move things around.
     
  4. filtersweep

    filtersweep Platinum Record

    Joined:
    Mar 15, 2014
    Messages:
    749
    Likes Received:
    226
    i forgot to mention i found the answer to what i want.
    you simply hold down alt and you can 'slip' edit...
    all you need to do is hold down ALT key and drag.
    perfect.
     
Loading...
Similar Threads - 'slide' audio inside Forum Date
OpZilla FM Synthesizer by 2getheraudio Software News Yesterday at 1:11 PM
Audio Damage AD048 PhaseThree Software Wednesday at 8:40 PM
How can you search inside an audio file? Working with Sound Tuesday at 12:43 PM
EventideAudio Omnipressor is (not) FREE at Pluginfox today! [UPDATE] Software News Monday at 5:36 PM
100% off “Granulat” by Rigid Audio - Kontakt Software News Sunday at 8:16 AM
Loading...