can somebody help me i'm so disperate and so noob : Omnisphere

Discussion in 'Software' started by MXRSEY, Jun 13, 2019.

  1. MXRSEY

    MXRSEY Newbie

    Joined:
    Jun 13, 2019
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I don't know nothing, i stayed 10 hours today to install Omnisphere
    At challange code appears: Error 634A2
    Who can help me to resolve this problem?
    https://imgur.com/a/6BFMIMZ

     
  2.  
  3. mrpsanter

    mrpsanter Audiosexual

    Joined:
    Mar 28, 2014
    Messages:
    1,339
    Likes Received:
    585
    Mac or PC?
     
  4. DJK

    DJK Rock Star

    Joined:
    Nov 23, 2017
    Messages:
    736
    Likes Received:
    335
    Location:
    felixstowe england
    well as above mac or pc, if pc then close omni, make sure to patch all relevent .dll`s run standalone as admin and enter the code, might have to try a few times because it can crash until the code is accepted
     
  5. MXRSEY

    MXRSEY Newbie

    Joined:
    Jun 13, 2019
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    PC
     
  6. MXRSEY

    MXRSEY Newbie

    Joined:
    Jun 13, 2019
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    now, standalone work's, i did everything what you said, but in fl studio appears the same error
    https://imgur.com/a/fw3dcmK
     
    Last edited: Jun 13, 2019
  7. The Pirate

    The Pirate Audiosexual

    Joined:
    Dec 20, 2018
    Messages:
    2,123
    Likes Received:
    1,862
    Best Answer
    @MXRSEY Welcome to the Forum. When you ask for help you need to provide you Operating System and the version of the software you are using. You already said it is a PC. Is it Windows 7,Windows 8? Windows 10? What version of Omnisphere?

    The VST is not working for one simple reason: you have not patched all the Omnisphere dlls. If you installed it using my upload you only have to patch 2 Omnisphere dll. But if you had an older version, you have to patch 4 Omnisphere dll OR delete all your 32bit Omnisphere dlls...unless you need them.
     
    Last edited: Jun 13, 2019
  8. MXRSEY

    MXRSEY Newbie

    Joined:
    Jun 13, 2019
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    windows 10, 2.5 i patched all the omnisphere.dll files but i get the same error, what can i do
     
  9. The Pirate

    The Pirate Audiosexual

    Joined:
    Dec 20, 2018
    Messages:
    2,123
    Likes Received:
    1,862
    How many dll's did you patch? Where were those dlls located at? If your stand alone is working and your vst is not working you have an unpatched dll.
     
    Last edited: Jun 13, 2019
  10. MXRSEY

    MXRSEY Newbie

    Joined:
    Jun 13, 2019
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    2 dll's
    first one - C:\ProgramData\Spectrasonics\plug-ins\64bit
    second one - C:\Program Files (x86)\Spectrasonics
     
  11. MXRSEY

    MXRSEY Newbie

    Joined:
    Jun 13, 2019
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    could you give me a link to download omnisphere and a tutorial cause i staied 2 days 24/24 to find how to crack this and my brain is killed
     
  12. The Pirate

    The Pirate Audiosexual

    Joined:
    Dec 20, 2018
    Messages:
    2,123
    Likes Received:
    1,862
    @MXRSEY Bro check your PM. You are overlooking one dll.
     
  13. The Pirate

    The Pirate Audiosexual

    Joined:
    Dec 20, 2018
    Messages:
    2,123
    Likes Received:
    1,862
    Dont ask for links in open Forum. I told you check your PM.
     
  14. Daskeladden

    Daskeladden Platinum Record

    Joined:
    Jan 7, 2018
    Messages:
    652
    Likes Received:
    238
    yepp, and the standard folder for that is:
    C:\Program Files\VstPlugIns
     
  15. The Pirate

    The Pirate Audiosexual

    Joined:
    Dec 20, 2018
    Messages:
    2,123
    Likes Received:
    1,862
    But the problem here was that the OP had the VST installations pointing to the wrong folder, cosequently, the old dll were not being replaced with new updates. And on top of that were not being patched. from his original post I knew that there was at least on dll that was not being patched and yet was being scanned. Every time the standalone works and the VST does not it is a dll that has not been patched.
     
  16. rudolph

    rudolph Platinum Record

    Joined:
    Jun 3, 2016
    Messages:
    442
    Likes Received:
    173
    I think MXRSEY will make it work at last. Seems like he´s forgotten to patch the application.
     
    Last edited: Jun 13, 2019
  17. CWREX76

    CWREX76 Newbie

    Joined:
    Aug 26, 2019
    Messages:
    5
    Likes Received:
    1
     
  18. CWREX76

    CWREX76 Newbie

    Joined:
    Aug 26, 2019
    Messages:
    5
    Likes Received:
    1
    Nice approach!
     
Loading...
Similar Threads - somebody help disperate Forum Date
"HELP! I need Somebody..." Maschine w/ Pro Tools 11 Maschine May 3, 2016
FWYF ft NOAH KAHAN - HURT SOMEBODY Our Music Dec 12, 2018
have somebody a Peavey revalver 4 update? Software Jan 20, 2017
Somebody should sample this :D humor Dec 13, 2016
Do somebody have Ueberschall Liquidinstrument working on mac (El Capitan). Which player version ? Mac / Hackintosh Sep 11, 2016
Loading...