Anyone using ADPTR (plugin alliance) experiencing clicks on making loops

Discussion in 'Software' started by dydythug, Jan 3, 2022.

  1. dydythug

    dydythug Noisemaker

    Joined:
    Jun 4, 2018
    Messages:
    36
    Likes Received:
    3
    Hello, using ADPTR with FL Studio 20, everytime I make a loop inside ADPTR, I hear a "click" each time the loop start over
    any idea ?

    Thanks
     

    Attached Files:

  2.  
  3. clone

    clone Audiosexual

    Joined:
    Feb 5, 2021
    Messages:
    2,071
    Likes Received:
    847
    is it even supposed to loop cleanly? or is it just restarting playback of a selected section of waveform? this is why normally small fade is added.

    I do not use this thing, but I can't help but think it is the wrong application to use this tool for; not that it is doing something incorrectly. :dunno:
     
  4. F.L.O.W.

    F.L.O.W. Producer

    Joined:
    Nov 28, 2021
    Messages:
    305
    Likes Received:
    114
    Yeah, I mean it's just starting wherever you set it and it isn't at a zero point, hence the click.
    Kind of standard.
    It's only for reference.
    If you're really bothered then just edit your loop destructively with fades on the in and out.
    I must say though, I haven't experienced this with this plugin.
     
  5. mild pump milk

    mild pump milk Russian Milk Drunkard

    Joined:
    Mar 29, 2014
    Messages:
    2,457
    Likes Received:
    2,076
    Location:
    Russia
    Use it with DRY mix instead of WET, on mixer/fx insert. You analyze, not process
     
Loading...
Similar Threads - Anyone using ADPTR Forum Date
Ultraschall 5 - anyone actually using it? Reaper Feb 14, 2022
Anyone know of any up-to-date guides for using Kontakt library cracks? Kontakt Dec 30, 2021
Anyone still using Ableton 11? Live Apr 10, 2021
Is anyone using cracked Kontakt with M1? Mac / Hackintosh Mar 8, 2021
Anyone using touch screen monitor? Computer Hardware Jan 8, 2021
Loading...